Продажба на Пневматични инструменти, Бояджийски пистолети, Пневмо групи, Компресори, Такери

  5300 Габрово, бул. Столетов 135
  тел./факс: 066 884 994
  Телефон: 0898 43 10 16
  e-mail: info@krasi82.com

  5300 Габрово, ул. Йосиф Соколски 29
  тел./факс: 066 884 994
  Телефон: 0898 43 10 16
  e-mail: info@krasi82.com